Login Sign Up
Date Event
Nov 3, 2018 11:00 AM let's ride 101 | downtown | free details

Link to Downtown Studio Schedule 

{Weekly schedule is open for reservations Mondays at noon.}

 

Schedule

Mon10.15 Tue10.16 Wed10.17 Thu10.18 Fri10.19 Sat10.20 Sun10.21 Mon10.22
girls of pop vs. boys of pop Stacy / Spies 6:00 AM 45 min
monday mashup (ride + free lunch) | maggie Maggie 12:00 PM 45 minutes
hip hop monday Maggie 5:30 PM 45 min
monday mashups Andria 6:30 PM 45 min
title boxing Pop Up Class 6:30 PM 30 min
grooveryde Pop Up Class 7:30 PM 60 min
floRida vs. tpain Spies 7:30 PM 45 min
 
trap tuesday Sarah / Megan 5:30 AM 45 min
two song tuesday Natalie / Danielle 6:30 AM 45 min
yoga strong Pop Up Class 6:30 AM 45 minutes
beyoncé vs. justin timberlake Maggie / Event 6:00 PM 45 min
meditation Pop Up Class 7:00 PM 60 min
calvin harris vs. diplo Paul 7:00 PM 45 min
 
chart toppers Sam 6:00 AM 45 min
pop v. hip hop (ride + free lunch) | maggie Maggie 12:00 PM 45 minutes
all out edm Maggie 5:30 PM 45 min
hip hop hump day Andria 6:30 PM 45 min
title boxing - ohc Pop Up Class 6:30 PM 30 min
breathwork Pop Up Class 7:30 PM 90 minutes
 
sweat collective Sarah / Anne 5:30 AM 45 min
diva ride Natalie / Danielle 6:30 AM 45 min
throwback thursday Julie 5:00 PM 45 min
throwback thursday Maggie 6:00 PM 45 min
tremont athletic club Pop Up Class 6:00 PM 30 min
harness after dark Spies 7:00 PM 45 min
citizen yoga Pop Up Class 7:00 PM 45 min
 
i love the 90s Megan 5:30 AM 45 min
flashback friday Stacy 6:30 AM 45 min
yoga strong Pop Up Class 6:30 AM 45 min
guilty pleasures Allyson / Danielle 9:30 AM 45 min
pop music friday (ride + free scoop) | maggie Maggie 12:00 PM 45 minutes
 
five year birthday bash (all day) | downtown Event 8:00 AM 2 hours
college days Logan / Spies 8:15 AM 30 min
britney vs. justin Julie / Stacy 9:00 AM 30 min
total request ride Maggie 9:45 AM 30 min
citizen yoga Pop Up Class 10:00 AM 45 min
run wild cle | tim kelly Event 10:00 AM 2 hours
queen b - beyoncé Andria / Natalie 10:30 AM 30 min
inner bliss yoga Pop Up Class 11:00 AM 45 min
best of club harness James / Danielle 11:15 AM 30 min
 
 
House Ride Stacy 5:30 AM 45 min
House Ride Sam 6:30 AM 45 min
Ride + Free Lunch Maggie 12:00 PM 45 min
House Ride Logan 6:00 PM 45 min
House Ride Andria 7:00 PM 45 min

 

Link to Downtown Studio Schedule 

Link to Hingetown Studio Schedule